Home
Voorbeelden
Tarieven
Offerte
Contact

Het proces van de eerste contact tot het uiteindelijk leveren van de manchetknopen doorloopt een aantal stappen. Globaal kunnen deze als volgt worden weergegeven:
 1. Offerte aanvraag
  U vraagt vrijblijvend een offerte aan.
 2. Vrijblijvende offerte
  Naar aanleiding van uw wensen geven wij een advies over welke bewerking het beste gekozen kan worden. Het kan ook zijn dat we verschillende mogelijkheden voorleggen, zodat u zelf uit verschillende bewerkingen een keuze kan maken. In deze offerte zal ook de prijs per paar gegeven worden. Deze offerte is geheel vrijblijvend.
 3. Ontwerp
 4. Als u besluit de manchetknopen te laten maken, ontvangt u van ons het specifieke ontwerp van de te produceren manchetknopen. Hier kunt u nog wijzigingen op doorgeven.
 5. Proefexemplaar
 6. Binnen circa 21 dagen ontvangt u een proefexemplaar van de manchetknopen. Als deze niet naar wens zijn, kunnen er nog wijzigingen doorgegeven worden. Als u na ontvangst van de proefexemplaren besluit de manchetknopen niet te laten maken, brengen wij u 100,- in rekening om de kosten voor het maken van de proefexemplaren te dekken. Echter, als u besluit de manchetknopen wel te laten maken hoeft u deze kosten niet te betalen.
 7. Productie manchetknopen
 8. Als deze naar wens zijn, vragen wij een aanbetaling van 35%. Na ontvangst hiervan, wordt de productie van alle manchetknopen gestart. Het zal nu circa 21 dagen duren voordat de manchetknopen geleverd worden. De manchetknopen zijn inclusief luxe presenteerdoosje.
De tarieven
Zoals hierboven al vermeld, hangt het tarief van de te maken manchetknopen sterk samen met het aantal gewenste paar en de gekozen bewerking. Het is daarom ook niet mogelijk om de tarieven hier exact weer te geven. Vraagt u daarvoor vrijblijvend een offerte aan.